lördag 9 juni 2012

Ljuset

Nu är det den tid på året då det är dessa fantastiska nätter, då ljuset räcker hela dygnet. Dock tycks det som om ljuset förvandlas till något magiskt under natten för det är definitivt en mycket speciell känsla. Jag njuter för fullt och har väldigt svårt för att hitta lusten att lägga mig hur trött jag än är - jag vill egentligen bara "titta" på ljuset!






Än så länge har inte heller myggen och knotten kommit, så det är de bästa kvällarna och nätterna. För några dagar sedan vid 23-tiden i Stockholm var det riktigt rejält mörkt, riktig "natt" och då är det svårt att föreställa sig att det samtidigt i samma land kan vara så här ljust som det ändå är här uppe. 


Det har varit en kall inledning på försommaren och det var bara härom morgonen då det var snö ute. På fjällen finns det fortfarande en hel del snö kvar. Det är i och för sig vackert när man tittar på dem på lite avstånd, men om man börjar tänka efter på vad det innebär så förstår man att det dessvärre inte hunnit vara så varmt ännu och alla är nu sugna på lite sommarvärme. Vi håller tummarna för att det hinner bli lite sommar här uppe.


Just nu ser det ut så här i skogen:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar